Etusivu – Turun Sanomat

Vesiensuojelu on ollut keskeinen osa turkulaispoliitikko Ville Niinistön asialistaa.
Toimitusjohtajana aloittanut Juho Jalkanen on koulutukseltaan verisuonikirurgi. Faronin hän tuntee läpikotoisin, sillä yhtiön perustaja on hänen isänsä Markku Jalkanen.
Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Jos haluat olla oikein juhlava, tarjoile perunasalaatti yksittäisannoksina siten, että muotoilet siitä rinkulan, jonka keskelle jätät kolon salaatinkastikkeelle. Pirskota päälle persiljaöljyä.
Olkiluodon laitosyksiköiden vuosihuollot jatkuvat. Sunnuntaina alkaa Olkiluoto 2:n huoltotyöt. Samaan aikaan on edelleen huollossa vielä Olkiluoto 3. Kuvassa Olkiluoto 2:n reaktorin paineastia, joka sijaitsee oikeanpuoleisessa altaassa. Paineastian kansi on ympäröity keltaisilla lyijymatoilla.
Yksi teoksista toteutetaan Kuralan kevyen liikenteen sillalle. Teoksessa silta koristautuu jättimäisillä niittykukilla loppukesän ajaksi.
Varsinaissuomalainen kuusikko pääsi junioreiden maajoukkueessa juhlimaan  cheertanssin MM-pronssia Yhdysvalloissa.
Katri Kulmuni, Elsi Katainen, Mika Lintilä ja Petri Honkonen ovat keskustan eurovaaliehdokkaiden neljän kärki.
Kuvituskuva.
Alica Viitanen esittelee puutarhahuonetta, jossa on kukkia katossa ja seinillä.
Pia Keskilä on myynyt Airiston Sandvikenistä useita loma-asuntoja, jotka sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön. Ostajat ovat olleet pääkaupunkiseudulta tai Tampereelta. Hän uskoo, että hulppea hirsihuvila menee kaupaksi melko pian.
Turun vaiheittain etenevä suuri liikuntauudistus ottaa suurinta loikkauksensa ensi vuoden alussa. Kahdeksan kuukautta ennen h-hetkeä turkulaisseurat ovat suuren epävarmuuden kourissa.