Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Vapunaattona 77-vuotiaana kuolleen Paul Austerin viimeiseksi jäänyt teos pohtii vanhenemisen problematiikkaa ja rakkauden olemusta.
Turun punavihreä enemmistö vastustaa Suomen hallituksen aikeita leikata maksuttomasta toisen asteen koulutuksesta.
Henry Toivari on taas Sdp:n valtuutettu.
Pankit ja muut rahoituslaitokset eivät ole mitätön toimija rahanpesun torjunnassa. Rahanpesun selvittelykeskuksen vuosikertomuksen mukaan yleistä maksujenvälitystä tarjoavat olivat rahanpesuilmoitusten lukumääräisesti merkittävin sektori.
Vierailun aikana katsojan seurana kulkee huvipuiston maskotti Gado-karhu
Kesällä on syytä varautua viivästyksiin Kostiaisten (vas.) ja Kukolan (kesk.) silloilla tilapäisten liikennejärjestelyiden takia. Eniten liikennehaittaa aiheutuu Nihdin sillan (oik.) kiertoreitistä sillan uusimistöiden aikana.
Saariston matkailussa olisi kasvunvaraa. Kuva on Saaristomereltä Boskäristä.
Tutkinnan mukaan rynnäkkökivääri oli onnettomuuden aikana varmistamattomana ja sarjatuliasennossa. Syytä sille, miksi näin oli, ei selvinnyt. Arkistokuva.
Traficom muistuttaa, että keväällä ensimmäinen lennätys tulee tehdä varovasti, varsinkin jos edellisestä kerrasta on pidempi aika, jotta drone pysyy varmasti hallinnassa.
Ensi vuonna 100 vuotta täyttävä Elovena on voimissaan. Sen sijaan kasviproteiinien myynti on ollut iso pettymys Raisiolle.
Toimitusjohtaja Izabella Lundberg arvioi, että yrittäjä ei voi antaa periksi, olivat olosuhteet millaiset tahansa. Raisiossa toimiva Airfi Oy on kasvanut vauhdilla, vaikka se on perustamisestaan lähtien toiminut erilaisten kriisien keskellä.
Milla Granlund (vas.) pelasi hyvän kauden FBC Loiston väreissä vaikka mukaan mahtui sairasteluja. Keskiviikkona hän johdattaa Suomen kapteenina MM-kisojen avausotteluun Puolaa vastaan.
Suomen edustajat Teemu Keisteri (oik.) ja Henri Piispanen säväyttivät sunnuntaina Malmössä Euroviisujen avajaisjuhlassa ilmestymällä sauhuavan farkkumunan sisältä.
Dentalian parkkipaikalle on tiedossa jopa seitsenkerroksista rakentamista.
Teemu Keisteri ja Henri Piispanen Malmössä maanantaina iltapäivällä.
Ampuminen tapahtui ulkoalueella Turun Hepokullassa. Poliisi tavoitti osallisena olleet henkilöt Tampereen valtatien ja Vahdontien risteyksessä olevalta linja-autopysäkiltä.
Poliisi pysäytti mustan auton Tampereentielle.
Tarkkuussuunnistuksen tempo-kilpailussa aika ratkaisee. Kilpailijat selvittävät, mitkä maastossa näkyvistä rasteista ovat karttaan merkittyjä ja rastimääritteillä tarkennettua pisteitä. Kuva on Kirkkonummen EM-kisoista vuodelta 2022.
Savupilviä Rafahin yllä Israelin iskujen jälkeen 6. toukokuuta 2024.
Rain Kooli
Heikki Sankari (vas.) kirjoittaa näytelmää Raunistulasta, Jussi Helminen ohjaa Matti "Rag" Paanasesta kertovan esityksen ja Alina Kilpisellä on työn alla näytelmä Rakas Carrie White.