16075255ur

Vidman Tutosta TPS:n B-nuoriin

6.3.2015 - 15:26 Tagit:, , , , , ,

Hermanni Vidman valmentaa ensi kaudella TPS:n B-junioreita. Tuton edustusjoukkueessa tällä hetkellä kakkosvalmentajana toimiva Vidman teki TPS:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Vidmanin apulaisena B-junioreissa toimii ensi kaudella Samuel Tilkanen.

– Tarkoituksena on ollut palata Tepsiin jossain vaiheessa ja se toteutuu nyt. Olen vakuuttunut siitä, että Tepsin junioripuolella on tällä hetkellä menossa paljon hyviä asioita ja lähden mielelläni mukaan, Vidman sanoi.

– Heti, kun Tuton pelit ovat tältä keväältä ohi, hyppään Tepsiin. Koetan tuoda sinne oman juttuni ja uskon, että minulla on annettavaa päävalmentajana.

TPS:n C-junioreita valmentaa ensi kaudella Anatoli Bogdanov apunaan Juha Pulli. TPS Juniorijääkiekko palkkasi myös D-junioreille päätoimisen valmentajan ensimmäisenä Suomessa. D-juniorien päävalmentajana toimii ensi kaudella Jouni Lammi.

– Tavoitteenamme on olla Euroopan paras kasvattajaseura vuonna 2020 ja tämä on osa sitä strategiaa. Kaikki nyt palkkaamamme valmentajat olivat ykkösvaihtoehtojamme, TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Roope Paltta sanoi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ
KUVA: JORI LIIMATAINEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: