Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Kuluttajien vastuulla on selvittää omien liikkumisvälineidensä osalta, tuleeko ne vakuuttaa. Jos vakuutus tarvitaan, ilman sitä laite on käyttökiellossa, eikä sillä saa ajaa edes metsässä. Kesäkuussa voimaan tuleva uudistettu liikennevakuutuslaki pohjautuu EU:n liikennevakuutusdirektiivin kansalliseen täytäntöönpanoon.
Antti Parpo esitteli tiedotustilaisuudessa luonnosta Varhan fyysisten toimipisteiden tulevaisuudesta. Osa palveluista puuttui tästäkin luonnosvaiheesta, eikä esimerkiksi vuodeosastojen kohtalosta ole vielä tietoa.
Kuvituskuva.
Nousiaisten vanhusneuvoston puheenjohtaja Elina Rinne kertoo, että paikkakunnalla ollaan huolissaan Moisiokodin asukkaiden omaisista ja siitä, miten he pääsevät jatkossa tervehtimään läheisiään.
Valkovuokot ovat perinteisiä äitienpäiväkukkia.
Antti Parpo esitteli tiedotustilaisuudessa Varhan palveluverkkoluonnoksen seuraavia vaiheita.
Silkkiuikkujen kosintarituaalin ikuisti Raimo Lakso Uudessakaupungissa.
Huhtihovin toimitusjohtaja Juho Heinonen selventää Huhtihovin asukkaalle Seija Ruohoselle anturin toimintaa.
Israelin edustaja Eden Golan pääsi finaaliin, mutta sai runsaasti buuauksia.
Ett Hem avaa ovensa 15. toukokuuta.
Kuljettaja voi jättää biojäteastian tyhjentämättä, jos siellä on sinne kuulumatonta jätettä. Tästä aiheutuu lisäkustannusta kiinteistölle ja jäteastian tyhjennys siirtyy myöhemmäksi.
International K9 Instituten koira-ohjaaja Tanja Karpela ja luontokartoituskoira Taru ovat tutkineet Ammattiopisto Livian 12 hehtaarin kokoisen alueen tarkkaan ja kartoittaneet kaikki merkit liito-oravista. Tässä työssä Tarun nenä on lyömättömän nopea ja tarkka.
Mari Leppänen
Yksi Kasevan ensimmäisistä promokuvista (1974): Mikko Jokela (vas.), Nils Jokela, Tapio Rauma ja Asko Raivio. Kirjan kuvitusta.
Syvälampi vuonna 2006.
Perunaa Rymättylässä viljelevän Antti Ruohosen mukaan on vielä liian aikaista arvioida, kuinka paljon varhaisperunaa ehtii nostokuntoon päättäjäisviikonlopuksi. Kasvustot on laajalti suojattu kylmää vastaan muoveilla ja harsoilla.
Sotalaistenkatu 1 -3:n edustalla oli useita poliisipartioita.