Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Suomalaisilla on maanpuolustustahto verissä, ja se on mahdollisesti maailman korkein, sotatalouspäällikkö ja kenraaliluutnantti Mikko Heiskanen arvioi. Tämän lisäksi Suomi on varautunut monella muulla tavalla esimerkillisesti sotatilanteisiin.
Kevät herättää henkiin ihanat villiyrtit. Nokkonen sopii mainiosti piirakkaan vuohenjuuston ja tomaatin seuraksi, mutta jos sitä ei vielä löydy, pinaatti on hyvä vaihtoehto.
Sdp:n puheenjohtaja Antti Lindtman voi olla tyytyväinen puolueen kannatuslukemiin. Arkistokuvassa Lindtman Turussa maaliskuussa 2024.
Kanadan meriteollisuusväki tutustui keskiviikkona muun muassa Turun telakkaan. Helsingin telakan kanadalaisomistus ja uudet tilaukset saattavat poikia töitä myös Turun meriteollisuusverkostolle.
Finnairin ATR 72-500 -matkustajakone hinauksessa Helsinki-Vantaan lentokentällä Vantaalla maanantaina 23. marraskuuta 2020.
Vain kirkkorakennus on jäljellä Naantalin luostarista. Luostari perustettiin alun perin pyhiinvaelluskohteeksi, ja ympäröivä kaupunki rakennettiin palvelemaan luostaria ja pyhiinvaeltajia. Pyhä Birgitta on Mari Leppäsen mielestä huima tyyppi.
Polikulaaria ohjastavat tällä viikolla TS:n kulttuuritoimituksen päällikkö Tuomo Karhu ja vastaava päätoimittaja Jussi Orell.
Huhtihovin toimitusjohtaja Juho Heinonen selventää Huhtihovin asukkaalle Seija Ruohoselle anturin toimintaa.
Mari Leppänen
Naapuri havaitsi palon alkuvaiheessa ja vahingot jäivät suhteellisen pieniksi. Arkistokuva.
Tuomo Karhu
Tuleva monipalvelukeskus näyttää havainnekuvassa tällaiselta.
Mari Leppäsen elämäkerta on ennen kaikkea kuvaus hengellisestä matkasta. Yksi kirjassa kuvatuista konkreettisista matkoista suuntautuu Naantaliin.
Berliinissä kokoonnuttiin muutama päivä sitten kampanjoimaan poliitikkoihin kohdistuneita hyökkäyksiä vastaan sen jälkeen, kun vihamielinen joukko oli hyökännyt erään sosiaalidemokraattisen EU-vaaliehdokkaan kimppuun.