leo

TuTon peli näkyi Pasilassa

20.9.2014 - 10:12

TuTon peli näkyi Pasilassa

TuTo haki ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa Lempäälän Kisasta, missä pelasi melkoinen joukko SM-liigan lainamiehiä. Sen verran merkittävä tuo voitto oli, että sitä pääsi katsomaan oikein screeniltä Pasilassa saakka, osoitteessa Kauppias Hammarin katu 22 Hammarbackenissa eli Vasaramäessä. Oikealta nimeltään Pasila on Vapari.

Turkulaisittain oli tietenkin mieltä lämmittävää, että nuori Kaapo torjui 28 kertaa ja TuTon maali pysyi koskemattomana ainakin pelivälineeltä – pelimiehiä sinne kyllä mahtui niin omia kuin vieraita.

Hauskinta ja samalla ärsyttävintä tutussa, mukavassa kapakassa oli lähetyksen toistuva katkeaminen ja saman selostuspätkän kuuluminen useampaan kertaan. Pidän onnistuneena ratkaisua, missä Mestiksen ottelua selostaa kotijoukkueen vankka kannattaja. Hän myös tuntee paremmin kotijoukkueen pelifilosofian ja numeropaitojen sisällä ahertavat kaverit.

Tälläkin kertaa oli äänessä tosi hauska ja asiansa itse pelin kannalta osaava mies. Kun itse sitten katselee peliä vierasjoukkueen silmälasein, tulee hymy herkästi huuleen.

Tänään la 20.9. sitten Kupittaan poika varmaan saa palan kurkkuun ja tipan silmään, kun ikätoverieni Seppo “Pappa” Lindströmin ja Urpo “Upi” Ylösen paidat nostetaan hallin kattoon ja numerot 4 ja 1 jäädytetään.

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: