tuto-kuvituskuva2

Tuton A-nuorille tärkeä voitto

4.2.2018 - 18:33 Tagit:, ,

Diskos–Tuto 2–4

Tuton A-nuoret kaatoivat sunnuntaina Jyväskylässä Diskoksen A-nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa. Tuton maaleista vastasivat Juho Mäkelä, Valtteri Virtanen, Aaro Löyttymäki ja Aleksi Halme.

– Ennakoimme vaikeaa peliä, ja sellainen siitä tuli. Olisimme voineet tehdä illasta itsellemme helpon, mutta vastustaja hiipi salakavalasti mukaan peliin. Kolmas erä oli puolustustaistelua, missä vastustajalla ei ollut mitään hävittävää ja me taistelimme todella tärkeistä pisteistä, Tuton päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

Kolmen pisteen voitto oli Tutolle todella tärkeä, sillä sen ansiosta se jätti kilpakumppaneistaan Diskoksen 14, K-Kissat viiden ja Jokerit yhden pisteen päähän taakseen. Nelikosta kaksi putoaa ensi kaudeksi nuorten Mestikseen.

Tuto on alemmassa jatkosarjassa neljäntenä tasapisteissä TPS:n kanssa. Ensi viikonloppuna Tuto kohtaa vieraissa K-Kissat.

– Luvassa on todellinen kuuden pisteen ottelu. Voitolla kasvatamme eron K-Kissoihin kahdeksaan pisteeseen, tappiolla ero supistuu kahteen pisteeseen, Aittola mietti.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: