tuto-kuvituskuva2

Tuton A-nuorille kotivoitto

17.9.2017 - 18:30 Tagit:, , , ,

Tuto–SaiPa 3–2

Tuton A-nuoret ottivat sunnuntaina kauden ensimmäisen kotivoittonsa nuorten SM-liigassa kaatamalla SaiPa:n maalein 3–2. Aiemmista seitsemästä ottelusta Tuto oli voittanut ainoastaan vieraspelinsä Vaasassa.

– Tämä voitto oli iso asia joukkueen itseluottamukselle. Olemme puhuneet paljon peli-ilmeestä ja nyt peli oli ensimmäistä kertaa yhteinen juttumme koko 60 minuutin ajan, Tuton päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

Tuto aloitti ottelun vahvasti ja johti avauserän jälkeen 2–0 Valtteri Virtasen kahdella osumalla. SaiPa kuitenkin kavensi toisessa erässä ja nousi heti päätöserän alussa tasoihin. Tuton voittomaalin iski erän puolivälin jälkeen Toni Mahkonen.

– Joukkue oli selvästi tappioista sisuuntunut ja halusi näyttää. Nyt emme lannistuneet mistään, emme edes vastustajan tasoituksesta. Tästä on huomattavasti miellyttävämpi jatkaa ensi viikonloppua kohti, Aittola sanoi.

Kuuteen pisteeseen noussut Tuto jatkaa sarjataulukossa sijalla 17. Sen edellä TPS kohensi asemiaan sijalle 14 voittamalla Helsingissä HIFK:n maalein 3–1. TPS:lla pisteitä kasassa on kahdeksan.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: