tuto-kuvituskuva2

Tutolle tärkeät voitot

11.2.2018 - 18:22 Tagit:, ,

Tuton A-nuoret ottivat viikonloppuna kaksi tärkeätä voittoa nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa. Lauantaina Tuto voitti vieraskaukalossa K-Kissat jatkoajalla 2–1 ja sunnuntaina Kupittaalla Sportin 4–3.

Voitot nostivat Tuton sarjassa kolmanneksi. Turkulaisilla on kasassa 22 pistettä, sarjaa johtavalla HIFK:lla 28 ja toisena olevalla Ilveksellä 25. Voittaja etenee nuorten SM-liigan pudotuspeleihin.

Tuton takana sen kanssa putoamisesta taistelevista joukkueista Jokereilla on 19 pistettä, K-Kissoilla 13 ja Diskoksella kolme. Nelikosta kaksi pelaa ensi kaudella nuorten Mestiksessä.

– Kaikki on vielä mahdollista, jopa pudotuspelit. Otetaan nyt kuitenkin rauhallisesti peli kerrallaan, Tuton päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

– Isoja voittoja. Olen tästä joukkueesta ihan pirun ylpeä. Pelimme ei aina ole kaunista, mutta taistelemme joka pelissä voitosta.

Tuton maalit kirjattiin sunnuntaina Aleksi Runolan, Mikke Laurilan, Roope Kallion ja Juho Mäkelän nimiin. Lauantain ottelussa Santeri Sillanpää vastasi Tuton molemmista osumista.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: