tuto-kuvituskuva

Tutolle tappio Vantaalla

1.3.2017 - 21:30 Tagit:,

Kiekko-Vantaa – Tuto 3-1

Tuton kone yskii tällä hetkellä sillä joukkue kärsi jo kolmannen tappion peräkkäin jääkiekon Mestiksessä. Tuto hävisi maalein 3-1 Kiekko-Vantaalle vierasottelussa.

– Peli oli mielestäni hyvä ja molemmat joukkueet puolustivat hyvin. Meidän ongelma oli se, ettei me tehty paikoistamme maaleja, sanoi Tuton valmentaja Miika Elomo.

Kovin montaa kunnollista maalipaikkaa ei Tutolla pelissä tosin ollut.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin toisessa erässä, kun Kiekko-Vantaan Joona Harjama taituroi 1-0 osuman. Päätöserässä Teemu Mielonen ohjasi kiekon Tuton maaliin tehden 2-0 osuman.

Tuton kavennuksen teki pari minuuttia ennen pelin loppua Hannu Kuru. Ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, kun hetken päästä Harjama iski jälleen – nyt 3-1-maalin.

– Maalista tuli hyvä fiilis ja tuntui siltä, että tulimme peliin mukaan. Mutta peli oli taputeltu, kun kaveri pääsi iskemään maalin heti perään, sanoi Tuton Hannu Kuru.

– Pettyneitä ollaan, kun tuli kolmas tappio putkeen. Nyt pitää alkaa parantamaan, ettei peli ole tämän näköistä keväällä. Pitää keskittyä pieniin asioihin ja olla nöyrempi, Kuru jatkoi.

Tuto pelasi Vantaalla ilman Petteri Nummelinia.

– Tein tietoisen valinnan. Koska meillä on leveyttä, niin aiemmin (Kristian) Tuohilampi ja (Anssi) Virkki lepäsivät ja nyt lepäsivät ”Numppa” ja Karlssonin Jere. Tarkoitus on se, että jokainen pakki on hyvällä pelituntumalla pudotuspeleissä, kertoi valmentaja Elomo.

Mikko Korvenkari

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: