tuto-kuvituskuva2

Tuto vei jännitysnäytelmän

19.11.2017 - 18:12

Tuto–Jokerit 4–3

Kupittaalla nähtiin sunnuntaina nuorten SM-liigan ottelussa todellinen jännitysnäytelmä, jossa Tuto kaatoi lopulta Jokerit maalein 4–3.

Tuto johti ottelua avauserän jälkeen jo 3–0 Toni Mahkosen, Adam Kalaj’n ja Mikke Laurilan osumilla. Roope Kallio vei Tuton kolmannen erän alussa jo 4–0 -johtoon, mutta Jokerit nousi mukaan taisteluun iskettyään kolme maalia ottelun viimeisen kympin aikana.

– Ensimmäinen erä oli meiltä todella hyvä, mutta toinen erä meni sunnuntai-pelailuksi, ja kolmannessa erässä kerjäsimme jo verta nenästä. Unohdimme puolustusvelvoitteet, emmekä osanneet kunnioittaa meille uutta tilannetta: 4–0 -johtoa päätöserän alussa, Tuton A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

– Hienoa on se, että osasimme kuitenkin hoitaa lopun hyvin. Viimeisen maalinsa jälkeen Jokerit ei enää saanut palan palaa. Onhan tämä opettavaisempaa kuin se, että voittaisi 6–0.

Tuto voitti molemmat viikonlopun ottelunsa ja otti samalla askeleen lähemmäs jatkosarjapaikkaa.

– Pudotuspelit ovat meillä jo käynnissä ja mikä sen hienompaa, Aittola sanoi.

– Meillä on nyt kasassa 31 pistettä, mikä on aika harvinainen tilanne nousijajoukkueelle. Se osoittaa kiistatta, että olemme siinä sarjassa, minne oikeasti kuulumme.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: