tuto-kuvituskuva2

Tuto varmisti sarjapaikkansa

25.2.2018 - 18:53 Tagit:, ,

Tuton A-nuoret varmistivat viikonloppuna käytännössä sarjapaikkansa ensi kauden nuorten SM-liigassa.

Tuto otti viikonvaihteen kahdesta kotiottelustaan neljä pistettä ja nosti yhteispistemääränsä alemmassa jatkosarjassa lukemaan 26. 13 pisteen K-Kissat ei pysty enää tavoittamaan turkulaisia neljän viimeisen kierroksen aikana. Kolmen pisteen Diskoksella ei siihen ole ollut mahdollisuuksia enää aikoihin.

– Kaikkein eniten lämmittää se, että sarjapaikka ensi kaudeksi on takataskussa, kun neljä peliä on vielä jäljellä, Tuton A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

– Olemme raapineet vähintään pinnan kymmenestä viimeisestä pelistämme. Bensatankissa ei enää ole hirveästi polttoainetta jäljellä, mutta pelaajat taistelevat, yrittävät ja pelaavat toisilleen hienosti.

Lauantaina Tuto hävisi jatkoajalla Jokereille maalein 3–4, mutta sunnuntaina se voitti Jukurit maalein 2–1. Tuton maaleista lauantaina vastasivat Timi Lehti, Valtteri Virtanen ja Roope Kallio, sunnuntaina Rastislav Vaclav ja Niklas Valde.

Tuto on alemmassa jatkosarjassa neljäntenä. Sen edellä kahden pisteen päässä kolmantena on TPS, joka on pelannut yhden ottelun enemmän.

– Mielenkiintoinen tavoite meille on selvittää vielä se, kuka on kaupungin herra, Aittola nauroi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: