tuto-kuvituskuva2

Tuto saalisti vieraspisteen Vantaalta

13.1.2018 - 22:03 Tagit:,

Kiekko-Vantaa – Tuto 4-3 ja.

Tuton ja Kiekko-Vantaan väliset kamppailut ovat muodostuneet melkoisiksi hegemoniaotteluiksi. Väriä ei tästäkään puuttunut. Kyseessä oli jo joukkueiden toinen kohtaaminen peräkkäisinä päivinä ja perjantaina Turussa pelatun ottelun jäljiltä molemmat joukkueet kävivät ensimmäisessä erässä varsin lämpiminä ja vihellysten jälkeisiä nahisteluja ja tökkimisiä nähtiin molempien maalien edustoilla.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kahdesta seuraavastakaan erästä puuttunut, mutta niissä keskityttiin enemmän pelaamiseen kuin jälkipeliin.

Tuto onnistui viemään ottelun jatkoajalle viime sekunneilla joukkueen maalattua ilman maalivahtia ylivoimalla. Aki Kangasmäki onnistui tasoitusmaalissa sutimaan kiekon maalin edestä ohi Kiekko-Vantaan Jani Kauton, kun pelikellossa oli jäljellä vain kuusitoista sekuntia.

– Tämä oli kova suoritus joukkueelta. Eilen pelattiin kymmenellä hyökkääjällä ja tänään oli vain kahdeksan hyökkääjää jäljellä lopussa. Kolmas erä oli meiltä viikonlopun paras, Tuton päävalmentaja Miika Elomo kehui joukkuettaan.

Tuton hyökkääjistä Eetu-Ville Arkiomaa ja Aki Juusela joutuivat jättämään ottelun kesken.

Tuto vaihtoi toisen erän loppupuolella maaliin Julius Pohjanoksan ottelun aloittaneen Markus Ruusun tilalle Kiekko-Vantaan kolmannen maalin jälkeen.

– Ikävä kyllä kolmesta meille tehdyistä maaleista kaksi johtui maalivahdista. Molemmat menivät todella pienestä kulmasta. Näissä peleissä ei vain kestä päästää tuollaisia maaleja, Elomo harmitteli.

Sakari Lönn

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: