tuto-kuvituskuva2

Tuto piti JYPiä tiukoilla

10.12.2017 - 18:41 Tagit:, ,

Tuto–JYP 1–2

Tuto hävisi sunnuntaina kotiottelunsa JYP:lle nuorten SM-liigan alkusarjassa.

– Pelillisesti ja tuloksellisesti tiukka peli, joka jäi meidän osaltamme pienestä kiinni. Olen todella tyytyväinen taisteluumme ja siihen, miltä pelimme varsinkin kolmannessa erässä näytti, Tuton A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

JYP johti ottelua toisessa erässä jo 2–0, mutta Aleksi Halme toi Tuton maalin päähän vielä toisessa erässä. Lisäosumiin kotijoukkue ei kuitenkaan enää yltänyt ja JYP vei pisteet mennessään.

– Saimme kolmanteen erään kunnon draivin päälle. Paikkoja oli paljon, mutta tuurikaan ei ollut puolellamme ja vastustajan veskari pelasi unelmapelin, Aittola mietti.

Ottelu oli toiseksi sijoittuneen JYP:n viimeinen nuorten SM-liigan alkusarjassa. Alempaan jatkosarjaan matkaavalla Tutolla on vielä yksi ottelu alkusarjaa jäljellä. Se kohtaa lauantaina kotonaan Lukon ottelussa, jossa saattaa ratketa TPS:n jatkopaikka.

TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa kymmenentenä viimeisenä ylempään jatkosarjaan menijänä ja Lukko on pisteen sen perässä. Lukolla on kuitenkin vielä ennen Tuton kohtaamista edessään vierasottelu Tapparaa vastaan. TPS on kaikki alkusarjan pelinsä jo pelannut.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: