tuto-kuvituskuva2

Tuto kaatoi selvästi Bluesin

18.11.2017 - 16:44 Tagit:, ,

Tuto–Blues 7–3

Tuton A-nuoret voittivat lauantaina Kupittaalla nuorten SM-liigassa viidentenä olevan Bluesin selvänumeroisesti 7–3. Voitto tyydytti joukkueen päävalmentaja Elmo Aittolaa.

– Tuloksellisesti täyden kympin peli ja iso päänahka meille. Kuten sarjataulukkokin näyttää, olemme menneet selvästi eteenpäin, Aittola myhäili.

– Huolellisuus ei ollut täysillä pelaamisessa mukana, mutta kun voittaa 7–3, ei valmennukselle jää paljon varaa nalkuttaa.

Ottelu oli avauserän jälkeen tasatilanteessa 2–2, mutta Tuto karkasi toisessa erässä. Päätöserän se voitti selvästi 3–0.

Tuton maaleista vastasivat Wiljam Reinikainen, Aaro Löyttymäki, Veeti Vuorio, Aleksi Halme, Mikke Laurila, Roope Kallio ja Adam Kalaj. Maaleistaan Tuto teki kaksi ylivoimalla.

– Taisi olla ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun teimme enemmän ylivoimamaaleja kuin vastustaja. Alivoimamme on parantunut todella paljon, Aittola mietti.

– Erityisesti lämmittää Aaro Löyttymäen onnistuminen. Nämä ovat hänelle ensimmäisiä pelejä 11 kuukauteen ja hän teki komean ylivoimamaalin. Hän on tehnyt kovasti töitä paluunsa eteen ja sai nyt palkintonsa.

Sunnuntaina Tuto kohtaa Kupittaalla Jokerit.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: