tuto-kuvituskuva2

Tuto kaatoi sarjajohtajan

28.2.2018 - 21:10 Tagit:, ,

Tuto–HIFK 2–1 ja.

Tuto jatkoi keskiviikkona vahvoja otteitaan nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa kaatamalla sarjaa johtavan HIFK:n jatkoajalla 2–1. Tuton jatkoaikamaalin teki Santeri Sillanpää.

HIFK meni ottelussa 1–0 -johtoon avauserässä, mutta Mikke Laurila tasoitti ottelun toisessa erässä. Jatkoaika ei ehtinyt vanheta kuin 1.22 minuuttia ennen Sillanpään ratkaisevaa osumaa.

– Pakko nostaa tälle meidän joukkueelle taas kerran hattua. Voitimme suurella sydämellä ja yhtenäisyydellä todella kovan vastustajan, jonka riveissä pelasi kaksi 20-vuotiaiden MM-kisapelaajaa ja yli sadan liigapelin kokemus, Tuton A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

Voitto nosti Tuton Jokereiden ohi neljänneksi. Kasassa turkulaisilla on 28 pistettä, kun sillä on sarjaa kolme ottelua pelaamatta.

– Sarjapaikkamme varmistui edellisessä pelissä ja saimme nyt pelata ensimmäistä kertaa paineetta. Meillä ei ollut mitään hävittävää. Tässä nähtiin jälleen tämän sarjan epäreiluus. Tällaisella paineettomassa tilassa monet muut joukkueet ovat saaneet pelata koko kauden, Aittola mietti.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: