tage

TUTO – K-Vantaa 1-3

4.4.2017 - 14:46

TUTO kävi Vantaalla kaivamassa pakkovoiton, varsin laadukkaan esityksen kautta. Kaksi ensimmäistä erää olivat TUTO:n hallintaa, kolmannessa erässä K-Vantaa sai otteen TUTO:n puolustaessa johtoaan. Keskiviikkona nähdään, onko edessä mielenkiintoinen kiekkoviikonloppu, vai voidaanko siirtyä odottamaan pronssiottelua.

TUTO sai Vantaalla hienon alun, kun Mikko Laineen tulinen veto upposi yläkulmaan. Muut maalit tulivatkin sitten ylivoimalla, paljolti kiitos Petteri Nummelinin hyvän pelivireen. Kokonaisuutena TUTO:n hyökkäys oli viimeinkin odotetulla tasolla, hyökkäykset vyöryivät laajalla rintamalla. Vantaan maalivahti pelasi hyvin, ja piti tilanteen suhteellisen tasaisena. Kolmannessa erässä K-Vantaa sai takaa-ajon käyntiin, mutta Karolus Kaarlehto torjui yhtä lukuun ottamatta kaiken. Muutaman kerran tolpat kolisivat, mutta oli TUTO:llakin mahdollisuutensa pistää peli pakettiin.

Huomenna keskiviikkona jatketaan. TUTO:lla on nyt momentum päällä, voitto viidennessä pelissä ja paineet ovat perjantaina kotijoukkueella kovat. Ihan varmasti K-Vantaa ei halua lauantaina lähes loppuun myytyyn otteluun, hävittyään ennen sitä kolme peliä putkeen.

TUTO:n on uskallettava pitää kiinni maanantaina nähdystä pelirohkeudesta jatkossakin. Jäähyaitiosta on pysyttävä poissa, K-Vantaan ylivoima on huippuvaarallinen. TUTO:n karvauspeli on parhaimmillaan myrkkyä vastustajalle, kiekonriistoista syntyy maalipaikkoja käytännössä jokaisessa ottelussa. Näistä tilanteista on nyt iskettävä maaleja. K-Vantaan maalivahdit ovat hyviä, mutta ei maagisia. Ukkoa maalin eteen ja lämäreitä viivalta, ennemmin tai hiukan myöhemmin punalamppu syttyy.

Toivottavasti Kupittaalle saapuu paljon ihmisiä keskiviikkona. Kotikatsomon tuki antaa lisää potkua joukkueelle. Yhteinen tahtotila on, että viikonloppuna pelataan kiekkoa.

9.4: Game 7., hell or heaven?

 

Kirjoittaja: Tage Lindberg
Jaa: