tuto-kuvituskuva2

Tuto jäi palkinnotta

17.2.2018 - 21:43 Tagit:,

Hyvän ja vauhdikkaan pelin pelannut Tuto jäi ilman palkintoa lauantaina Imatralla. Ketterä oli ottelussa onnekkaampi ja sai Mestiksen pisteet tililleen maalein 4-3 (2-2, 1-0, 1-1).

– Meillä oli hyviä maalipaikkoja niin paljon, että seitsemänkin olisi voinut tulla, mutta kolmeen jouduttiin tyytymään, turkulaisten käskijä Miika Elomo summasi.

Ottelun alku lupaili hyvää Kalle Valtolan viedessä vieraat 0-1 johtoon. Viimeistelypaikan petasivat Niclas Lucenius ja Mikke Levo. Avauserän puolivälissä Ketterä onnistui kaksi kertaa, ensin tasakentällisin ja sitten kahden miehen ylivoimalla. Tuto tuli kuitenkin tasoihin Sami Salmisen järjestäessä paikan Aki Kangasmäelle joka niittasi hyvin ansaitun 2-2 tasoitusmaalin.

Toisessa erässä syntyi vain yksi maali imatralaisten tehdessä kahden miehen ylivoimalla 3-2.

Kolmannen erän puolivälissä Ketterä onnistui neljännen kerran. Tuto ei kuitenkaan taipunut. Reilu viisi minuuttia ennen loppua Valtola kavensi 4-3. Lisää ei tullut, vaikka paikkoja oli useita.

Elämänsä ensimmäisen ottelun Tuton edustusjoukkueessa pelannut A-juniorien luottopakki Jere Heino oli yksi niistä turkulaisista, joka voi olla tyytyväinen pelaamiseensa.

– Ottelun vauhti oli kova, mutta ei siinä mitään sen kummempaa, Heino tuumi.

– Iso tavoite on kyseisen paikan vakiinnuttaminen, jos kohta ei sillä mitään kiirettä ole. Meillä on hyvä A-juniorijoukkue ja siinä on kiva pelata.

Pauli Saukkonen

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: