tuto-kuvituskuva2

Tuto hävisi viikonlopun pelinsä

26.11.2017 - 17:15 Tagit:,

Tuton A-nuoret menettivät viikonloppuna käytännössä mahdollisuutensa nousta nuorten SM-liigan alkusarjassa kymmenen parhaan joukkoon ja suoraan pudotuspeleihin. Tuto pelasi Lappeenrannassa käydyssä turnauksessa kolme ottelua ja hävisi ne kaikki.

– Lähdimme viikonlopun turnaukseen suurin odotuksin, mutta emme saaneet parastamme irti. Meidän brändimme ei näkynyt lainkaan ja mukana oli liikaa vapaamatkustajia. Valmennuksenkin on pakko miettiä, tekikö se asiat oikein valmistautumisessa, Tuton pettynyt päävalmentaja Elmo Aittola sanoi.

Tuto kärsi perjantaina jatkoaikatappion 3–4 KooKoo:lle, lauantaina jatkoaikatappion 2–3 SaiPa:lle ja sunnuntaina rankkarikisatappion 3–4 Salzburgille. Tutolla on nuorten SM-liigan alkusarjaa jäljellä viisi ottelua.

– Ehkä meillä on pienenpieni sauma jatkoon jonkun matemaattisen ihmeen kautta, mutta käytännössä viikonloppuna kerätyt vaivaiset kolme pistettä tarkoittavat sitä, että nostamme joulukuuksi harjoitustasoa ja alamme valmistautua alempaan loppusarjaan, Aittola sanoi.

Alemmassa loppusarjassa nuorten SM-liigan kahdeksan heikointa joukkuetta ja nuorten Mestiksen kaksi parasta joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Sen voittaja pääsee mukaan säälipleijareihin ja kaksi heikointa pelaa ensi kaudella Mestiksessä.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: