tuto-kuvituskuva2

Tuto haki voiton Vantaalta

5.12.2017 - 21:44 Tagit:,

Kiekko-Vantaa – Tuto 3-4

Paikoin perin määrätietoisesti edennyt Tuto haki sille tärkeän 4-3 -voiton tiistaina Vantaalta. Mestiksen kärkikaartiin kuuluva Kiekko-Vantaa hyytyi ottelun edetessä pahoin. Tuto piti vauhtia yllä ja se ansaitsi voittonsa, jota se ihanasti halusi.

Tuton innokas hyökkääjä Eetu-Ville Arkiomaa näkyi hyvässä ja pahassa. Hän syötteli maaleja, järjesteli tilanteita – ja jäähyili! Mutta jos oli Arkiomaa innokas, niin Aki Keinänen oli tuloksekas: hän holautti sisään kaksi kelvollista maalia.

Kokonaisuudessaan Tuton miehistö oli tosin sangen tasainen: Tuto luisteli yhteiseen mieheen ja yksissä tuumin. Kukaan ei yksin halunnut omia kiekkoa, eikä peliä!

Voitto oli koko joukkueen.

– Emme ole tällä kaudella toistaiseksi kyenneet koko ottelun ajan pitämään niin hyvää tempoa yllä kuin mitä nyt ja se tuotti voiton, Tuton valmentaja Miika Elomo lausui.

– Vauhtia oli kuin Monzan ajoissa, mutta Tuto oli juuri sen verran parempi kuin mitä numerot näyttävät, Kiekko-Vantaan valmentaja Pasi Arvonen sanoi.

Pahoilta päällekkäisyyksiltä ei aina voi välttyä. HIFK ja Kärpät pelasivat jo kuukausia hehkutetun liigan ulkoilmaottelunsa vain parinkymmenen minuutin päässä Helsingin Kaisaniemessä. Tuo tapahtuma vei pääkaupunkiseudun kiekkokansan eurot ja energian. Kiekko-Vantaalle ja Tutolle jäi isänmaan nimikkopäivän alla mopen osa.

Hannu Ranta

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: