leksa

Turun surullinen joukkuepeliviikonloppu

10.4.2018 - 9:50

Turun surullinen joukkuepeliviikonloppu

Aloittaessani kirjoittaa tätä Tappara johtaa 4 -3 Tepsiä vastaan Tepsin kannalta kohtalokkaassa välieräottelussa. Toivottavasti kääntyy vielä.
No sitten hienosti keväällä aloittanut Inter menee Pohjanmaalle häviämään VPS:lle 0 – 2 ja TPS kymmentuhansisen yleisön edessä Tapparalle Turkuhallissa 1-2. Taisi olla itkussa pitelemässä..
Sunnuntaina TPS:n jalkapalloilijat lähtivät Lahteen, eikä hieno loppukiri riittänyt edes tasuriin, vaan katkera 2 -3 tappio matkassa piti ajaa kotikaupunkiin.
Ja sitten tuli tuo KeuPa, Mestiksen runkosarjan primus motor Kupittaalle ja teki TuTolle ensimmäisen erän päätteeksi tylyt 0 -4 lukemat. KeuPan hienot kannattajat toki sanoivat ekalla erätauolla, ettei peli ole suinkaan ratkaistu. Toivottivat tervetulleeksi ”Suomen kylmimpään jäähalliin” ja kehottivat ottamaan viidet pitkät kalsarit mukaan..
Ei auttanut, vaikka KeuPan maalivahti torjui 45 ja Julius Pohjanoksa ja Karolus Kaarlehto vain 26. Keuruulle kotietu näin takaisin luvuin 2 – 5.
Näiden lisäksi vielä Kaarinan Ura Basket menetti kotiedun pääkaupungin HBA Märskylle ( Helsinki Basketball Academy ja Märsky viitannee Mäkelänrinteen uintikeskukseen) koripallon liigakarsinnoissa. Kaarinassahan on koripallon suhteen hyvä tilanne, kun kaupunginjohtajakin on lajin suvereeni kyky. Kun vielä Salon Vilppaan Teemu Rannikko telottiin jalkavammaiseksi koko loppukaudeksi, niin myös ensimmäinen playarin Salossa vei KTP, tuo entinen koripallon suurmenestyjä.
Tässä vaiheessa – ( ma klo noin 21 ja risat) – Tappara ja TPS ovat tahkoneet yhteensä kymmenen maalia, kun varsinainen peliaika Hakametsässä päättyi, siis yhtä monta kumpikin
No niin surullinen viikonloppu, sai jatkoa kun Tapparara jatkoerässä ajassa 74:06 sysäsi TPS:n pois mestaruusmittelöistä.
Nyt täytyy vain toivoa ja uskoa että sitkeästi taisteleva ja kovakuntoinen TuTo tuo voiton tuolta Tampereen pohjoispuolelta Keuruulta keskiviikkona ja jatkaa samaa meininkiä perjantaina Kupittaalla. Turkulaispalloilun voittoihin voi toki laskea sen, että niin Inter kuin TPS pelaavat liigaottelunsa Kupittaalla.

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: