leksa

Tunnelmia ja ranskalaisia viivoja

3.1.2018 - 13:23

Tunnelmia ja ranskalaisia viivoja

Tämä teksti on kirjoitettu ke 3.1. klo 12:20 alkaen eli ennen illan TuTo – Leki ottelua

Moni TuTon kannattaja tai fanittaja on vaikeuksissa. Oma TuTomme ei ole sarjataulukon mukaan pärjännyt sen paremmin omien toiveittemme kuin ennusteittenkaan mukaan. Välillä tulee suru puseroon. Vanhempana kannattaja rohkaisen nuorempia uskollisuuteen – pysy kannattajana riippumatta menestyksestä. Jokin omiin arvoihisi liittyvä syy on toinen juttu.

Niin, entä sitten, juuri nyt joukkue tarvitsee kaikkien kannattajiensa tuen. En osaa ajatella että tuo tuki tarkoittaisi huutoa Elomo, Elomo – ellei se sitten tarkoita tukea. Pääasia, että menemme Kupittaalle, viemme sinne toverimme, ystävämme, kaverimme mukaan.

Eilen Suomen nuoret putosivat MM-kisojen jatkosta Buffalossa. Minä haluan osoittaa valmennusjohtoa: vain korkeintaan kohtuullisen hyvin pelannutta ja lipsauksiakin päästänyttä maalivahtia ei rohjettu vaihtaa. Tulos ei ollut sama kuin Globenissa 1995.
Lapsuudestani asti Englannin jalkapallon suosikkijoukkueeni on ollut Aston Villa: Se on minun korvissani kaunein noitten joukkueitten nimistä. Nyt Aston Villa voitti sarjataulukossa edellään olevan Bristol Cityn kotikentällään Villa Parkilla Birgimhamissa luvuin 5 -0

Nyt TuTolla – on sama mahdollisuus näyttää taitonsa ja osaamisensa Kupittaa upealla stadionilla – mitenkään Lempäälän sympaattista latoa väheksymättä – järjestää lopputulokseksi vähintään yhtä komeat luvut Mestiksessä paremmin sijoittunutta Lekiä vastaan.

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: