tps-kuvituskuva-jori-liimatainen

TPS:n vastustaja muuttui

8.3.2017 - 9:30 Tagit:, ,

Nuorten SM-liigan pudotuspeliohjelma meni täysin uusiksi vielä runkosarjan viimeisen kierroksen jälkeen. TPS kohtaakin torstaina ja perjantaina pelattavissa säälipleijareissa HIFK:n, eikä Pelicansia.

TPS hävisi runkosarjan viimeisen pelinsä Lukolle ja putosi sarjataulukossa seitsemänneksi, jolloin se olisi kohdannut kymmenenneksi jääneen Pelicansin. Kierroksen jälkeen Ässät – joka oli hävinnyt Ilvekselle 3–4 – tuomittiin kuitenkin voittamaan kyseinen peli 5–0.

– Ilves peluutti ottelussa pelikiellossa olutta pelaajaa ja se tuomittiin sen vuoksi häviämään ottelu 0–5, Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila kertoi.

Ässien voitto muutti lopullisen sarjataulukon täysin. Ässät nousi viimeiselle suoralla pudotuspelipaikalle neljänneksi ja TPS putosi kahdeksanneksi. Näin se saakin vastaansa yhdeksänneksi jääneen HIFK:n.

Ottelusarja käynnistyy Turkuhallissa torstaina klo 18.30. Toinen osaottelu pelataan Helsingissä perjantaina. Mikäli otteluvoitot ovat sen jälkeen tasan 1–1, ratkaisu haetaan jatkoerästä.

Sarjan voittaja etenee puolivälieriin, jotka käynnistyvät sunnuntaina.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: