LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

TPS:n turnaussaldo neljä pistettä

19.11.2017 - 15:16 Tagit:, ,

TPS:n A-nuoret pelasivat viikonloppuna Vaasassa nuorten SM-liigan turnauksen. Kolmen ottelun saldoksi kertyi neljä pistettä, kun TPS voitti lauantaina Kärpät 5–2, hävisi perjantaina jatkoajalla JYPille 4–5 ja sunnuntaina varsinaisella peliajalla HPK:lle 2–6.

– Vastassa oli kolme sarjan kärkijoukkuetta, joten neljään pisteeseen kolmesta ottelusta pitää olla tyytyväinen. Enempäänkin toki oli mahdollisuuksia, TPS:n A-nuorten päävalmentaja Juuso Nieminen sanoi.

Perjantaina JYP voitti TPS:n jatkoajalla. JYP johti ottelua ensimmäisessä erässä jo 4–0, mutta TPS kiri vielä varsinaisella peliajalla tasoihin Olli Valtolan kahdella osumalla ja Kasperi Keskisen sekä Juuso Pärssisen maaleilla.

– Ensimmäinen erä oli meiltä heikko, mutta kaksi viimeistä erää paljon parempia. Meillä oli hieno nousu, joka ei nyt riittänyt kuin pisteeseen, Nieminen mietti.

– Lauantaina Kärppiä vastaan sen sijaan pelasimme todella hyvin koko ottelun ja ansaitsimme voiton. Saimme tehtyä Kärpät aseettomiksi.

TPS:n viidestä maalista Matias Maccelli teki kaksi ja Jonas Ridha, Jesper Larinmaa ja Waltteri Karapuu maalit mieheen. Sunnuntaina TPS puolestaan oli aseeton, kun HPK voitti selvästi 6–2.

– Bensa alkoi olla vähissä. Pelasimme hyvän ensimmäisen erän, mutta sen jälkeen emme saaneet oikein mitään aikaiseksi, Nieminen sanoi.

TPS:n kahdesta maalista vastasivat Karapuu ja Pärssinen.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: