LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

TPS:n nuoret murskasi Jukurit

30.9.2017 - 18:45 Tagit:, , , , , ,

TPS-Jukurit 10-4

TPS ei antanut Mikkelistä Turkuun saapuneille vierailijoille juurikaan mahdollisuuksia, kun se kukisti Jukurit jääkiekon nuorten SM-liigakamppailussa.

Turkulaiset latasivat vieraiden verkkoon peräti kymmenen maalia, kun taas vierailijat onnistuivat maalinteossa vain neljästi.

Kotijoukkueen tehomiehinä hääräsivät neljä tehopistettä iskeneet Elias Ketonen (2+2) ja Joonas Savolainen (1+3) sekä hattutempun Jukureiden verkkoon iskenyt Kaapo Kakko.

TPS:n otteista ei löytynyt juurikaan parannettavaa, arvioi päävalmentaja Juuso Nieminen.

– Pelasimme hyvän pelin, ja hallitsimme oikeastaan koko ottelun ajan. Hallinta oli niin selkeää, että vastustaja pääsi tekemään muutaman vaarallisen vastahyökkäyksen ja sai niistä maalit, Nieminen arvioi.

TPS:n kausi on lähtenyt tulosten valossa ailahtelevasti liikkeelle. Päävalmentaja Nieminen toteaa kuitenkin, että joukkueen tekeminen on ollut koko ajan hyvällä mallilla ja paranemaan päin.

– Olemme pelanneet hyvin, vaikka tulokset ovatkin vähän kiertäneet.

– Haluamme kehittää aloitteellista ja rohkeaa pelaamista, ja siinä menee hetki, että löydetään se punainen lanka. Uskon, että pitkässä juoksussa tämä vie enemmän eteenpäin kuin se, että olisimme voittaneet kaikki pelit.

HENRI SALORANTA

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: