LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

TPS:lle voitto ja tappio

11.2.2018 - 18:20 Tagit:, ,

TPS:n A-nuoret voittivat viikonloppuna nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa toisen kotiottelunsa, ja hävisivät toisen.

Lauantaina TPS hävisi Sportille 1–5, kun joukkueen ainokaisen teki Artturi Prisjaznjuk. Sunnuntaina TPS voitti K-Kissat 3–0 ja maaleista vastasivat Tino Siren, Nicklas Nousiainen ja Aarne Intonen.

– Vaikeata on. Itseluottamus on ollut paperia ja se näkyi selvästi lauantaina. Pelaaminen oli puurtamista ja usko oli koetuksella. Emme kestä vastoinkäymisiä, TPS:n päävalmentaja Juuso Nieminen sanoi.

– Sunnuntaina lähdimme hakemaan peliin rentoutta tekemisen kautta. Ei se helppoa ollut vieläkään, mutta nyt lähti jo vähän kulkemaan.

TPS on 12 kierroksen jälkeen sarjassa neljäntenä. Kasassa sillä on 20 pistettä. HIFK johtaa sarjaa kahdeksan pisteen etumatkan turvin.

– Taistelemme loppuun asti ja uskomme pudotuspelipaikkaan viimeiseen asti. Positiivista aallonharjaa se kuitenkin vaatii, Nieminen mietti.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: