LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

TPS:lle viikonlopun toinen tappio

9.9.2017 - 18:42 Tagit:, , , , ,

TPS–JYP 4–8

TPS:n A-nuoret kärsivät lauantaina kotitappion JYPille nuorten SM-liigassa. JYP ratkaisi ottelun päätöserässä hyväkseen suurinumeroisesti 8–4.

Tappio oli TPS:lle viikonlopun toinen ja jo viides peräkkäinen. TPS on voittanut tällä kaudella pelaamistaan kuudesta ottelusta ainoastaan sarja-avauksensa Lukkoa vastaan.

Lauantain ottelu oli kahden erän jälkeen tasatilanteessa 4–4, kun TPS-pelaajista Nuutti Viitasalo, Tino Siren ja Matias Maccelli olivat onnistuneet maalinteossa. Maccelli lihotti pistepussiaan kahdella osumalla, joista ensimmäinen oli ylivoimaosuma ja toinen rangaistuslaukaus.

JYP kuitenkin karkasi päätöserässä tekemällä peräti neljä maalia.

TPS-maalilla Waltteri Ignatjew selvisi 24 torjunnalla, kun JYPin virkaveli Aleksanteri Heiskanen joutui torjumaan 35 kiekkoa.

Sarjataulukossa TPS on sijalla 16. Palloseuralla on kuuden pelatun ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä. Pisteen sen perässä sijalla 17. on Tuto.

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: