LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

TPS:lle jäi jännitettävää

9.12.2017 - 19:43 Tagit:, ,

TPS–Jokerit 2–4

TPS:n A-nuoret hävisivät lauantaina nuorten SM-liigan alkusarjan viimeisen ottelunsa Jokereille ja saavat vielä jännittää, irtoaako jatkopaikka ylemmästä loppusarjasta.

TPS keräsi alkusarjan kolmesta viimeisestä ottelustaan vain kaksi pistettä ja sen kokonaispistemääräksi alkusarjassa kertyi 49. Lauantain jälkeen TPS on sarjataulukossa kahdeksantena, kun kymmenen parasta selviää ylempään loppusarjaan.

TPS:n takana yhden pelin vähemmän pelanneet KooKoo (49 pistettä), Pelicans (48) ja HIFK (47) pelaavat viimeiset pelinsä sunnuntaina. Lukolla puolestaan on vielä kolme peliä pelaamatta ja kasassa sillä on 46 pistettä.

– Meillä oli ihan tarpeeksi ratkaisupaikkoja pelata itsemme varmuudella ylempään loppusarjaan, mutta emme siinä onnistuneet, TPS:n A-nuorten päävalmentaja Juuso Nieminen mietti.

Lauantain ottelussa Matias Maccelli teki TPS:n molemmat osumat. TPS:n maalilla Waltteri Ignatjew selvisi 18 torjunnalla, kun Jokereiden Eetu Mäkiniemi joutui venymään 45 torjuntaan.

– Jokerit teki vähän varkain kaksi maalia, mutta sen jälkeen olimme pelin päällä loppuun asti. Mäkiniemi pelasi kuitenkin huikean pelin ja otti kaiken mahdollisen kiinni jäätävästi, Nieminen sanoi.

Lauantain ottelu pelattiin Tarvasjoella ja sitä seurasi 310 katsojaa.

– Tapahtuma oli hienosti järjestetty ja täydessä hallissa tunnelma oli erinomainen, Nieminen kehui.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: