tps-kuvituskuva-jori-liimatainen

TPS taipui rankkarikisassa

16.9.2017 - 19:40 Tagit:, , , , , ,

TPS–SaiPa 5–6 rl.

TPS:n A-nuoret joutuivat lauantaina taipumaan kuudenteen peräkkäiseen tappioonsa – tosin tällä kertaa äärimmäisen niukasti. SaiPa voitti Impivaarassa pelatun nuorten SM-liigan ottelun vasta rankkarikisassa lukemin 6–5.

– Joukkuetta koetellaan nyt, mutta mieluummin otamme haasteet vastaan nyt kuin kauden lopulla. Tämä kaikki vahvistaa meitä, kun vain osaamme käsitellä asian oikein, TPS:n päävalmentaja Juuso Nieminen mietti.

– Positiivista on se, että kun meillä aiemmin oli maalinteko-ongelmia, nyt olemme tehneet kahteen peliin yhdeksän. Omiin kuitenkin meni taas liikaa, eikä työmäärämme tänään riittänyt siihen, että olisimme ansainneet voiton.

TPS:n Joonas Savolainen teki ottelun avausosuman ensimmäisessä erässä alivoimalla, mutta SaiPa karkasi toisessa erässä jo 4–1 -johtoon. TPS kuitenkin kiri tasoihin Roope Reinin kahdella osumalla ja Tino Sirenin yhdellä maalilla.

Matias Maccelli vei Tepsin päätöserän puolivälissä johtoon, mutta SaiPa tasoitti vielä ottelun, ja voitti sen lopulta rankkarikisassa.

TPS:n pelit jatkuvat sunnuntaina Helsingissä HIFK:ta vastaan. TPS on nuorten SM-liigassa sijalla 16.

– Huomenna jatketaan. Emme vielä ole löytäneet tapaa ja tyyliä pelata voittavaa peliä, mutta teemme hyvin töitä arkena ja se löytyy vielä, Nieminen sanoi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: