LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

TPS selvään voittoon Diskoksesta

7.1.2018 - 18:40 Tagit:, ,

TPS–Diskos 6–1

Vauhtiin päästyään TPS ei antanut sunnuntaina Diskokselle mitään mahdollisuuksia nuorten SM-liigan alemman jatkosarjan kotiottelussaan. TPS oli ensimmäisen erän jälkeen 0–1 -tappiolla, mutta voitti ottelun lopulta 6–1.

– Hallitsimme ensimmäistäkin erää selvästi, mutta pyörimme kulmissa ja ammuimme ohi. Toisessa erässä paransimme maalintekopeliämme selvästi ja tulosta alkoi tulla, TPS:n A-nuorten päävalmentaja Juuso Nieminen sanoi.

Sunnuntain TPS-osumista vastasivat Kaapo Kakko, Kasperi Keskinen, Artturi Prisjaznjuk, Jonas Ridha, Joonas Savolainen ja Kevin Koski.

– Maalit ja vastuu jakautuivat taas hyvin. Olemme painottaneet joukkuepelaamista ja se alkaa näkyä. Pelaamme ja voitamme joukkueena, Nieminen mietti.

Kun TPS voitti edellisenä iltana Tuton 6–3, on se aloittanut alemman jatkosarjan vahvasti kahdella selvällä voitolla.

– Niin pitää tietysti ollakin. Tavoitteemme on voittaa jatkosarja ja päästä sitä kautta mukaan playoffeihin, Nieminen sanoi.

– Pyrimme tauon aikana parantamaan peliämme ja tuomaan siihen uusia palasia. Olemme painottaneet hyökkäyspelaamisen rytmittämistä, avauspelaamista ja yleensä kiekollista pelaamista. Se alkaa nyt näkyä.

Kahden pelatun kierroksen jälkeen TPS johtaa alempaa jatkosarjaa. Sen kanssa tasapisteissä on Ilves, mutta TPS on tamperelaisten edellä paremman maalieronsa (12–4) ansiosta (Ilveksellä 5–1).

Ensi viikonloppuna TPS pelaa vierasottelut Mikkelissä ja Lappeenrannassa.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: