LKS 20161123 Jääkiekkoseura TPS:n logo kuvattuna Liigan kauden 2016/2017 avaustilaisuudessa Tampereella 13. syyskuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

TPS palasi voittokantaan

14.10.2017 - 18:09 Tagit:, ,

TPS–Sport 5–1

TPS:n A-nuoret palasivat voittojen tielle lauantaina kaatamalla kotihallissaan Vaasan Sportin maalein 5–1. Ennen lauantaita TPS oli hävinnyt perjantaina samoin numeroin HIFK:lle ja pari iltaa aiemmin jatkoajalla Tutolle.

– Tänään oli hyvä peli meiltä. Kompuroimme vähän perjantaina, mutta tänään palasimme omalle tasollemme. Vähän vuoristorataahan tämä alkukausi on ollut, TPS:n päävalmentaja Juuso Nieminen sanoi.

Sport johti lauantain peliä ensimmäisen erän jälkeen 1–0, mutta TPS tasoitti toisessa erässä ja voitti päätöserän 4–0. Olli Valtola teki Palloseuran maaleista kaksi ja Nicklas Nousiainen, Artturi Prisjaznjuk ja Tino Siren maalit mieheen.

– Ensimmäinen erä ei ollut meiltä kovin hyvä, mutta toinen erä oli jo vahva. Olimme kärsivällisiä ja saimme maalipaikat, Nieminen mietti.

– Tämä oli meiltä kuudes peli yhdeksään päivään. Ja silti voitimme viimeisen erän 4–0, vaikka pelasimme sen kolmella kentällä. Jaksamiseen pitää olla todella tyytyväinen.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: