tps-kuvituskuva-jori-liimatainen

TPS palasi murskaavasti tauolta

7.1.2017 - 16:49 Tagit:, , , , , , , , , , ,

TPS–SaiPa 7–1

TPS:n A-nuoret palasivat lauantaina kuukauden mittaiselta joulutauolta tehokkaina kotihalliinsa. SaiPa:sta ei ollut Palloseuralle vastusta ja TPS latoi taululle murskalukemat 7–1.

– Saimme hyvän startin kevätkauteen. Parasta oli se, että juuri ne asiat, joita olemme työstäneet, toimivat. Päivän teemoina olivat nopea pelaaminen ja selkeä maalille pelaaminen, ja molemmat tavoitteet täyttyivät hyvin, TPS:n A-nuorten päävalmentaja Kalle Kaskinen myhäili.

Santeri Sillanpää teki kaksi maalia ja Joonas Savolainen, Lauri Pajuniemi, Aleksi Runola, Aleksi Anttalainen sekä Mark Viitanen maalit mieheen.

– Kolmikko Sillanpää, Savolainen, Tino Siren oli erittäin hyvä ja sai nyt palkintonsa isojen maalien myötä. Maalilla Daniel Ketonen pelasi myös erittäin hyvin, Kaskinen kehui.

Ketonen torjui maalilla 16 laukausta. SaiPa:n ainokainen syntyi vain 32 sekuntia ennen loppua.

TPS sai lauantaina riveihinsä kaksi vahvistusta, kun Markus Nurmi ja Oskari Siiki palasivat A-nuorten joukkueeseen edustuksen puolelta.

– Saimme kaksikon mukaan viime minuutilla ja samalla saimme kokoonpanomme täyteen. Muuten olisimme lähteneet peliin kolmella hyökkäysketjulla ja seitsemällä puolustajalla, Kaskinen kertoi.

TPS:n kotipelit jatkuvat heti sunnuntaina, kun Turkuhalliin saapuu samoista kärkisijoista Palloseuran kanssa taisteleva Blues.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: