tps

TPS kohtaa Ässät kahdesti

9.2.2018 - 7:00 Tagit:,

Ei tuota SM-liigan otteluohjelmaa ainakaan puuduttavan yksitoikkoiseksi voi moittia.

Välillä paahdetaan menemään kolmen pelin viikkoja ja välillä vuorossa on kuluvan viikon kaltaisia paketteja. TPS ei ole pelannut koko alkuviikolla ja pelaa sitten loppuviikolla kahtena peräkkäisenä päivänä Ässiä vastaan.

Perjantaina TPS matkustaa Poriin, lauantaina on Ässien vuoro vierailla Turussa.

– Ainakin mieli on virkeä ja jalat iskussa. Meillä on kovat odotukset viikonlopun peleistä. Odotamme saavamme kaksi huippupeliä, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen mietti.

– Ja onhan tässä tekemistä ollut, vaikka emme ole pelanneetkaan lauantain jälkeen. Viikonloppuna oli TPS-risteily, keskiviikkona pidimme pienen hengennostatuspäivän ja muuten olemme treenanneet hyvin.

Helmikuu on lähtenyt pelien osalta Palloseuralta hyvin käyntiin. Se on voittanut molemmat helmikuussa pelaamansa ottelut; ensin Pelicansin Lahdessa 5–2 ja sitten Kärpät kotona kärkiottelussa rankkarikisan jälkeen 2–1.

– Alla on kaksi hyvää peliä. Teemana on ”uusi startti” ja yritämme olla itseämme kohtaan armollisia, Kaskinen sanoi.

TPS-miehistöön tuli viikolla pientä muutosta, kun Palloseura lainasi puolustaja Martin Bergerin KooKoon riveihin. Laina päättyy lauantaina 17. helmikuuta.

– Siinä lainassa kaikki osapuolet voittavat. Martin tarvitsi peliaikaa ja KooKoo puolustajaa. Me taas saamme takaisin pelaajan, joka on päässyt pelaamaan muutaman kovan pelin lisää, Kaskinen mietti.

Sairastuvan puolella TPS:lla ei ole tapahtunut muutoksia. Hyökkääjät Jasper Lindsten ja Ilkka Pikkarainen ovat edelleen sivussa.

– Pikkaraisella ei pitäisi olla mitään isompaa ja seuraamme tilannetta päivittäin. Lindstenillä puolestaan on torstaina kontrollikäynti, jossa hänen toipumisennusteensa varmaan tarkentuu, Kaskinen kertoi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: