tony-vidgren

Tony Vidgren palaa Tutoon

23.6.2017 - 14:42 Tagit:, , ,

Vuosina 2012-2014 Tuton paidassa yhteensä 117 runkosarja- ja pudotuspeliottelua pelannut puolustaja Tony Vidgren tekee paluun Kupittaalle. Jälkimmäisellä Tuto-kaudellaan joukkueen varakapteenina toiminut puolustaja pelasi edellisen kolmen kauden ajan ulkomailla, kiertäen neljässä eri maassa.

– Fiilikset ovat loistavat. Ajankohta Turkuun ja Tutoon palaamiseen oli monessakin mielessä täydellinen. Syyskuussa tulee perheenlisäystä ja itselleni oli ensisijaisen tärkeää, että lapsi syntyisi Suomessa ja Turussa. Toinen iso tekijä oli se, että koen olevani nyt pelaajana parhaassa iässä ja menneeni viimevuosina ulkomailla joka vuosi eteenpäin, joten Mestis ja Tuto erityisesti antavat hyvän sauman päästä vielä yrittämään etenemistä Liigaan. Parastahan olisi, jos se onnistuisi joku päivä Tuton paidassa.

Urallaan 30 Liigaottelua Rauman Lukon paidassa pelannut Vidgren on tunnettu vahvana kaksinkamppailupelaajana ja loistavana puolustuspään pelaajana. Myös miehellä itsellään on selkeä käsitys siitä, mitä hän tulevan kauden joukkueeseen tuo.

Myös Tuton urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola korostaa Vidgrenin johtajuusominaisuuksia.

– Todella loistava homma, että Vidgren palaa kotiin. Saamme hänestä viimeisen päälle ammattilaisen, joka tekee ryhmästämme paremman. Mestikseen ”Vide” on eliitti tason puolustaja ja hän palaa Suomeen parempana, kuin mitä hän lähtiessään oli. Hän on johtava pelaaja niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

TS

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: