leksa

Taito voitti väkivallan

17.1.2018 - 23:15

Taito voitti väkivallan

TuTon Niclas Luceniusta ei turhaan palkittu LeKin kaadossa Kupittaalla. Oliko se nyt mehukkaimmasta suorituksesta kun hänet palkittiin, vaikka mies ei saanut ainuttakaan maali- tai syöttöpistettä.
En tiedä mikä oli raadin palkitsemisen peruste. Itse olisin palkinnon antanut vastustajan turhauttamisesta ja jäähyihin sortumisesta. Niin suvereenia ja taidokasta pelaamista Lucenies tarjosi, että vastustajat kultakypäräänsä Antti Kangasniemeä myöten sortuivat koiruuksiin ja väkivaltaan.
Ei taida yhden käden sormet riittää siihen kuinka monta LeKin kapteeni poistettiin aloituksesta.Vastakkain olivat kultakypäröiden lisäksi myös taitavat maalivahdit. Katsomossa monet pettymykset tällä kaudella nielleet kotijoukkueen kannattajat saivat kuitenkin balsamia haavoihinsa, kun tällä kertaa ties monennenko nollapelin torjunut Julius Pohjanoksa vei pitemmän korren Tapparan pelipöksyt pelanneesta Christian Heljangolta.
Monelle TuTon kannattajalle voitto LeKista oli ratkaisevan helpottava. Se antoi toivoa vähintään runkosarjan neljän parhaan eli playareitten kotietuun . Kun vielä viikon päästä taltutetaan sarjajohtaja KeuPa samoin ottein, niin ties mitä on edessä.
Toki SM-liiga varmaan taas suljetaan jos TuTo voittaa Mestiksen.

Kirjoittaja: Leo Lindstedt
Jaa: