testikuva

Sportin tasoitus närkästytti Ilves-leirissä

12.10.2016 - 21:50 Tagit:

Ilveksen kiireinen kolmen ottelun viikko jääkiekon SM-liigassa alkoi keskiviikkona hankalasti, kun Sport nappasi jatkoaikavoiton tamperelaisista maalein 3–4 (1–2, 1–0, 1–1, 0–1). Eniten kuohuntaa aiheutti Sportin 3–3-tasoitus aivan kolmannen erän lopussa. Tuomarit tarkastelivat pitkään videolta, tehtiinkö maali potkaisemalla. Otteluvalvojan mukaan kiekko lipui kuitenkin lopulta maaliin Ilves-pakki Teemu Aallon mailasta.

– Siinä oli hirveä sähellys maalin edessä. Siellä oli äijääkin valmiina maalissa, kun se kiekko meni. Videolta se on varmaan sitten näkynyt paremmin. Ei sitä kannata sen enempää vatvoa. Jos hyväksyttiin, niin hyväksyttiin, Aalto kommentoi.

Hyvään vieraspelivireeseen äitynyt Sport karkasi alussa jo kahden maalin johtoon, mutta hukkasi otteensa ottelun keskivaiheilla. Lopulta erikoinen tasoitus ja Joel Kivirannan maali jatkoajalla kampesivat vaasalaiset voittoon.

– En nyt tiedä oliko niin vahva peli meiltä, mutta löydettiin tie voittoon. Se lämmittää aina mieltä, Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen pohti.

STT–SAARA AIRAKSINEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: