yleiskuvituskuva

SaiPa uhkuu Liigassa nousukuntoa – viides voitto peräkkäin

14.10.2017 - 22:41 Tagit:

SaiPa uhkuu jääkiekkoliigassa nousukuntoa, kun se kukisti lauantaina kotihallissaan Lukon 1–0. Ottelun ainoan maalin teki vajaat kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Elmeri Kaksonen.

Voitto oli kauden tahmeasti aloittaneelle SaiPalle jo viides peräkkäin. Yksi SaiPan suurimmista sankareista oli 29 torjunnallaan nollan pitänyt maalivahti Frans Tuohimaa.

SaiPa kipusi sarjataulukossa kahdeksanneksi.

Liigassa toisena oleva Kärpät voitti KalPan 3–2. Voitto oli Kärpille kuudes seitsemässä viime ottelussa.
Puolustaja Jani Hakanpää teki Kärpistä 1+1 pistettä.

Kärpät rankaisi KalPaa tämän jäähyistä. Vierasjoukkue hankki toisessa ja kolmannessa erässä viisi kahden minuutin rangaistusta peräjälkeen, ja Kärppien Mikael Ruohomaa ja Hakanpää johtivat joukkueen 2–1- ja 3–1-maaleillaan kotivoittoon.

Kahden viime kauden mestarin Tapparan vaisuilu vieraspeleissä jatkuu. Tappara johti KooKoota toisessa erässä jo 3–1, mutta hävisi jatkoajalla 3–4.

KooKoon voittomaalin teki tanskalaishyökkääjä Patrick Björkstrand.

Ässät umpijäässä kotihallissaan

Kolme edellistä otteluaan voittanut Ilves hävisi kotijäällään lahtelaiselle Pelicansille 1–4. Pelicansista Iikka Kangasniemi ja Mikko Kousa tekivät 1+1 pistettä.

Vaikka Pelicans joutui perjantaina taipumaan TPS:lle, lahtelaisjoukkue on ollut viime ajat hyvässä vireessä. Pelicans on kahminut sarjapisteitä kahdeksasta viime ottelustaan seitsemässä.

HPK otti toisen voittonsa peräkkäin, kun se kukisti vieraissa Ässät 5–2. Vasta 18-vuotias Kristian Vesalainen teki HPK:lle kaksi maalia.

HPK oli ylivoimapelissään murhaavan tehokas. Ässien kuuden kahden minuutin jäähyn aikana HPK rankaisi maalilla neljästi.

Ässät hävisi kotihallissaan jo neljännen kerran peräkkäin.

TS-STT–REIMA RAUTIAINEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: