17742042ur051015_45

Roope Paltasta Tuton uusi toimitusjohtaja

5.1.2018 - 12:00 Tagit:, ,

Tuton uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Paltta on aiemmin työskennellyt kymmenen vuoden ajan kansainvälisessä TNT Suomi Oy:ssä, jossa hän toimi operatiivisen puolen esimiehenä ja myyntipuolella kahdessa eri roolissa Account Managerina sekä Sales Managerina.

Palloseurassa hänen vastuualueeseensa kuuluivat muun muassa kokonaisvaltainen organisaation johtaminen ja kehittäminen, yhteistyökumppaneiden suhteiden hoitaminen ja parantaminen sekä taloushallinto.

– Omia intohimojani ovat pienestä asti olleet myyntijohtaminen ja markkinointi. Jos ajattelee vanhaa työpaikkaani (TNT Suomi Oy), niin se on hyvin myyntiorientoitunut paikka. Siellä mitataan viikoittain myyjiä Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan tasolla, eli heidät ”rankataan” sarjataulukon omaisesti, josta nähdään viikon tai kuukauden parhaimmat ja heikoimmat myyjät. Sitä kautta myyntimaailma ja sen samanaikainen hienous ja raakuus ovat minulla hyvin tuttuja asioita, Paltta kertoo.

TS

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: