Buffalo Sabres v Dallas Stars

Ristolainen osui kolmannessa ottelussa peräkkäin

31.3.2015 - 9:50 Tagit:, ,

Buffalon suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on äitynyt mainioon maalivireeseen NHL:ssä. Ristolainen teki maalin kolmannessa peräkkäisessä ottelussa, kun hän onnistui maalinteossa Buffalon voittaessa Arizonan 4–1.

Toista NHL-kauttaan pelaava Ristolainen laukoi kiekon tyhjään maaliin 42 sekuntia ennen ottelun loppusummeria. Osuma oli Ristolaiselle kauden kahdeksas.

Arizona-voitosta huolimatta Buffalo jatkaa NHL:n hännänhuippuna. Se on koonnut 76 ottelusta 50 pistettä, eikä Arizona ole juuri pätevämpi pisteiden kerääjä. Phoenixin joukkueella on 54 pistettä.

Calgary pehmitti Lehtosen

Calgary vahvisti osakkeitaan taistelussa pudotuspelipaikasta, kun se kukisti Dallasin 5–3. Kanadalaisjoukkue on Tyynenmeren divisioonassa kolmantena. Dallasin pudotuspelitoiveita tappio ohensi, mutta joukkue ei luovuta.

– Taistelu ei ole vielä ohi, Dallasin valmentaja Lindy Ruff sanoi NHL:n nettisivuilla.

Calgary laukoi toisessa erässä kolme maalia seitsemässä minuutissa ja meni 4–2-johtoon. Se oli liikaa Dallasin maalivahdille Kari Lehtoselle, jonka iltapuhde jäi 36.16 minuutin peliaikaan.

Atlantin divisioonan kärkiottelussa Tampa Bay piti Montrealin kurissa viidennen kerran tällä kaudella. Tampan 5–3-paremmuuden rakensivat 25 laukausta torjunut Ben Bishop ja ottelun ykköstähdeksi valittu Vladislav Namestnikov, joka teki kaksi maalia.

NHL:n runkosarja päättyy 12. huhtikuuta Suomen aikaa. Chicago otti askeleen lähemmäs pudotuspelipaikkaa, kun se kukisti hallitsevan mestarin Los Angelesin 4–1. Chicagon esitys oli pariin edelliseen otteluun verrattuna ehjä, ja hyökkääjä Marian Hossa kuvasi Chicagon kehittyneen kärsivällisemmäksi.

Vancouver alkoi myös näyttää pudotuspelijoukkueelta voitettuaan toisen vahvan ryhmän St. Louisin 4–1.

– Tämä oli todella tärkeä voitto. St. Louis kontrolloi peliä kymmenen minuuttia, mutta sen jälkeen me pääsimme vauhtiin, Vancouverin valmentaja Willie Desjardins arvioi NHL:n sivuilla.

TS-STT–KAIJA YLINIEMI

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: