LKS 20180103 LKS 20171219 DENVER, CO - DECEMBER 18: Mikko Rantanen #96 of the Colorado Avalanche plays the Pittsburgh Penguins at the Pepsi Center on December 18, 2017 in Denver, Colorado. LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Matthew Stockman

Rantaselle 20 maalia täyteen NHL:ssä

27.2.2018 - 11:57 Tagit:, ,

Mikko Rantanen teki maalin ja antoi maalisyötön, kun suomalaishyökkääjän edustama Colorado Avalanche kaatoi jääkiekon NHL-kierroksella Vancouver Canucksin 3–1. Samalla Rantanen ylsi 20 maalin kerhoon NHL:ssä tällä kaudella. Vastaavan maalimäärän Rantanen sai kasaan myös viime kaudella. Nyt lukemaan on helppo odottaa lisäystä, sillä runkosarjaa on jäljellä vielä parikymmentä ottelua.

Rantanen ja Florida Panthersin hyökkääjä Aleksander Barkov käyvät kovaa kisaa suomalaispelaajien pistepörssissä. Kummallakin pelaajalla on kerättynä identtinen saldo 20+38=58.

Rantasen lisäksi Coloradon johtotähti oli hänen ketjukaverinsa Nathan McKinnon, joka laukoi kaksi osumaa ja syötti Rantasen maalin.

Rantasen osuma syntyi ylivoimalla suoraan syötöstä -vedolla.

– Mikko pelasi todella vahvan pelin. Nuo kaverit loivat paljon tekopaikkoja, ja heillä oli hyvä ilta. Se on juuri sitä, mitä tarvitsemme, Coloradon päävalmentaja Jared Bednar sanoi NHL:n nettisivuilla viitaten Rantaseen ja McKinnoniin.

TS-STT–TUOMAS REINIKAINEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: