Carolina Hurricanes v Colorado Avalanche

Rantanen maalinteossa harjoitusottelussa

25.9.2017 - 11:14 Tagit:, , , ,

Las Vegas Golden Knightsin Teemu Pulkkinen ja Nashville Predatorsin Miikka Salomäki jatkoivat vahvaa virettään jääkiekon NHL:n harjoitusotteluissa. Pulkkinen teki Las Vegasin ensimmäisen maalin kovalla lyöntilaukauksella Anaheim Ducksia vastaan. Maali syntyi ylivoimalla. Las Vegas voitti lopulta 4–2.

Pulkkinen siirtyi viime kauden jälkeen Las Vegasiin, ja hänen tavoitteenaan on vakiinnuttaa pelipaikka NHL:ssä. Myös Nashvillen Salomäen viime kaudet ovat olleet rikkonaisia, mutta syyskuun harjoitusotteluissa hän on antanut hyviä näyttöjä pelipaikkaa ajatellen.

Salomäki teki Columbus Blue Jacketsia vastaan Predatorsin 2–0-maalin lopulta 5–3-voittoon päättyneessä ottelussa. Täysosuma oli raahelaislähtöiselle hyökkääjälle harjoitusottelukauden kolmas.

Yön kierroksella suomalaisista maalin makuun pääsi myös Colorado Avalanchen Mikko Rantanen, joka viimeisteli joukkueensa 3–1-maalin Minnesota Wildin verkkoon. Colorado voitti ottelun 5–1. Mikko Koivu ja Mikael Granlund eivät olleet Wildin kokoonpanossa.

Harjoitusottelukierroksen muissa otteluissa Aleksander Barkovin (0+1) Florida Panthers kukisti Tampa Bay Lightningin 4–2 ja St. Louis Blues päihitti Olli Määtän Pittsburgh Penguinsin 4–1.

STT

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: