Niklas Salo

Pikkutepsille jo seitsemäs voitto putkeen

4.10.2014 - 15:27 Tagit:, , , , , , , , , , , ,

TPS–KalPa 9–3

Vanhat TPS-tähdet Miika Elomo, Marko Kiprusoff ja Fredrik Norrena ovat virittäneet Palloseuran A-nuoret hurjaan lentoon. Lauantaina TPS otti jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa A-nuorten SM-liigassa, kun se kaatoi KalPan murskaavasti 9–3.

– Vakuuttava voitto taas. Olen todella tyytyväinen koko joukkueeseen. Erityisesti Jasper Lindstenin ja Niklas Salon työmäärää ei voi kuin ihailla, TPS:n A-nuorten päävalmentaja Elomo sanoi.

Jasper Lindsten oli lauantaina myös TPS.n tehokkain maalintekijä viimeisteltyään puhtaan hattutempun. Muista TPS-maaleista vastasivat Matias Lehtonen, Niklas Salo, Jere Karlsson, Otto Nieminen, Jani Karelius ja Tarmo Reunanen.

TPS johti lauantaina jo ensimmäisessä erässä 4–0, mutta päästi KalPan vielä tekemään kolme ylivoimamaalia ja nousemaan maalin päähän. Sen jälkeen TPS kuitenkin ryhdistäytyi lopullisesti ja latoi seuraavat viisi osumaa.

– Meille tuli pieni herpaantuminen. Siinä meillä on kasvun paikka. Kun johdamme peliä ja maalipaikka tulee, se pitää pistää sisään, eikä päästää vastustajaa peliin mukaan, Elomo sanoi.

Sunnuntaina TPS kohtaa Turkuhallissa Sportin. Sarjan toisella kierroksella TPS kärsi Sportille 3–5 -tappion Vaasassa.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ
KUVA: ARI-MATTI RUUSKA

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: