77 David Nemecek, 1 Alexander Georgiev

Pikkutepsi ei saanut palkintoa

6.12.2014 - 19:01 Tagit:, , , , ,

TPS–SaiPa 1–2 rl.

TPS:n A-nuoret hallitsivat selvästi lauantaista nuorten SM-liigan otteluaan SaiPaa vastaan, mutta saivat silti tyytyä vain yhteen sarjapisteeseen.

TPS voitti Impivaarassa pelatun ottelun laukaukset 54–35, mutta onnistui ainoastaan kerran maalinteossa. Ainoastaan Tarmo Reunanen onnistui ohittamaan SaiPan maalivahti Paavo Hölsän ja SaiPa korjasi ottelusta kaksi pistettä Adam Zborilin rangaistuslaukauksella.

– Joskus jääkiekko on tällaista, TPS-valmentaja Samuel Tilkanen sanoi.

– Loimme riittävästi paikkoja ottelun voittamiseen, olimme kärsivällisiä ja uskoimme tekemiseemme – mutta emme saaneet palkintoa.

Zboril vei lappeenrantalaiset johtoon jo ensimmäisessä erässä ja TPS ajoi sen jälkeen vastustajaa takaa läpi ottelun. SaiPa puolusti kärsivällisesti ja ajoi TPS-hyökkääjät kaukalon kulmiin pois maalintekosektorilta.

Vasta Reunanen onnistui kolmannessa erässä iskemään TPS:n tasoituksen, mutta enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty. Maalittoman jatkoajan jälkeen ottelu eteni rangaistuslaukauskilpailuun, missä yksikään TPS-pelaaja ei onnistunut maalinteossa.

TPS:n A-nuoret olivat saanut otteluun mukaan Mikko Rantasta lukuunottamatta kaikki edustusjoukkueessa viime ajat pelanneet pelaajansa.

TPS jatkaa sarjassa neljäntenä. Seuraavaksi se kohtaa keskiviikkona kotonaan Lukon.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ
KUVA: JORI LIIMATAINEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: