LKS 20170121 - Pelicansin Juhani Tyrväinen (vas.), kapteeni Antti Erkinjuntti, kultakypärä Iikka Kangasniemi ja Vili Sopanen juhlivat 8-2-maaliaan jääkiekon Liigan ottelussa Pelicans - HIFK Lahdessa 21. tammikuuta 2017. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Pelicans kuritti HIFK:ta

21.1.2017 - 20:16 Tagit:

Sijoilla 5–7 majailevat JYP, Ässät ja Pelicans vahvistivat asemiaan pudotuspelitaistelussa vakuuttavilla voitoilla.

JYP venytti voittoputkensa kuuden ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi Jukurit vieraissa 2–0. Juho Olkinuora torjui 21 laukausta ja piti nollan.

Ässät murskasi SaiPan 5–1. Porilaiset johtivat avauserän jälkeen 3–0, ja SaiPan kavennuksen jälkeen Charles Bertrand iski isännille vielä kaksi maalia.

Pelicans murskasi Lahdessa vierailleen HIFK:n 8–3. Lahtelaiset menivät jo avauserässä menojaan karkaamalla 4–0-johtoon. Vili Sopanen teki Pelicansille tehot 3+1 ja Antti Erkinjuntti 2+2.

KooKoo katkaisi neljän ottelun tappioputkensa voittamalla Lukon 4–1. Kotijoukkueen kaikki maalit syntyivät päätöserässä, johon se lähti 0–1-tappioasemasta.

Terry Broadhurst ja Anrei Hakulinen tekivät KooKoolle kaksi maalia mieheen.

Sport kärsi jo yhdeksännen perättäisen kotitappion, kun liiganelonen HPK haki Vaasasta 3–2-voiton voittolaukauksilla. HPK johti avauserän jälkeen 2–0, mutta Sport tuli tasoihin ja nappasi pisteen.

Janne Keränen vei KalPan Oulussa johtoon toisessa erässä, mutta Jesse Saarinen tasoitti ajassa 36.03 ja vain 44 sekuntia myöhemmin Sami Anttila siirsi Kärpät johtoon.

Päätöserässä Tommi Jokinen kuitenkin toi KalPan tasoihin ja Keränen ratkaisi voiton illan toisella ylivoimaosumallaan.

TS-STT–ANSSI RULAMO

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: