Tero Forsell oli TuTolle tärkeä pistenikkari.

Nostalgia: Harrastekiekkoa pelannut Forsell palaa TuToon 16.11.2008

16.11.2008 - 16:35 Tagit:, ,

Kahdeksan ottelun mittaiseen tappioputkeen luisunut TuTo vahvisti lauantaina rivejään vanhalla tutulla luottopelaajalla, Tero Forsellilla.

Alkukauden harrastekiekkoa pelannut 32-vuotias Forsell liittyy TuTo:n ryhmään maanantaina ja pelaa ensimmäisen ottelun vanhalla numerollaan 39 näillä näkymin lauantaina 29. marraskuuta, kun TuTo kohtaa Kupittaalla LeKi:n.

– TuTo otti yhteyttä pari viikkoa sitten. Puntaroin vähän aikaa sitä, miten pystyn pienen tyttären isänä yhdistämään siviiliasiat pelaamiseen, mutta se näyttäisi nyt onnistuvan. Sorvasimme lauantaina sopimuksen, Forsell kertoi.

Viime kaudella Forsell voitti Mestiksen pistepörssin ja hänet valittiin sarjan parhaaksi hyökkääjäksi sekä pelaajien että valmentajien äänillä. Forsell uskoo pääsevänsä pelikuntoon parin viikon kovalla harjoitusputkella.

– Halusin itse harjoitella pari viikkoa ennen ensimmäistä peliä. Olen treenannut vain kerran viikossa, joten viiden harjoituksen rytmiin totuttelussa menee aikansa. Ilman totutteluvaihetta loukkaantumisriski nousisi liian kovaksi, Forsell mietti.

– Varmaa on, että olen ensimmäisten treenien jälkeen aivan jumissa, mutta eiköhän jumi vanhojen pohjien ansiosta helpota vähän ajan sisällä, hän jatkoi.

Forsell on seurannut sivusta TuTo:n tämän kauden otteita aktiivisesti.

– Katsoin perjantain pelin telkkarista ja paikan päällä olen käynyt muutaman kerran. Joukkueessa on myös paljon vanhoja kavereita, joiden kanssa olen ollut yhteyksissä.

– TuTo aloitti kauden loistavasti, mutta nyt joukkueella on menossa jonkinlainen suvantovaihe. Hävitytkään pelit eivät minun mielestäni kuitenkaan ole näyttäneet huonoilta. Toivotaan, että saadaan kurssi pian kääntymään, Forsell mietti.

TuTon valmentaja Petri Niukkanen Forsellin tulon joukkueeseen mielihyvällä vastaan.

– Viime kevään mestarijoukkueen ja koko sarjan parhaan hyökkääjän läsnäolo pukukopissa tuo ryhmään taatusti uutta virettä. Puhumattakaan syöttötaituruudesta kentällä, Niukkanen iloitsi.

– Odotan Terolta paljon joukkueemme kurssin kääntäjänä. Etenkin ontuneeseen ylivoimapeliin Forsell tuo takuulla tuoretta ilmettä.

TS

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: