essikeskinen

Nostalgia: Esa Keskinen palaa TPS-paitaan 20.4.1999

20.4.1999 - 14:37 Tagit:, ,

Essi Tepsiin!

TPS:llä on mestaruushumunkin keskellä valmiit suunnitelmat, miten jatkossa edetään. Toimitusjohtaja Jyrki Santala ja markkinointipäällikkö Rauno Sjöroos tekevät parhaillaan sopimuksia yhteistyökumppanien ja pelaajien kanssa.

– Pelaajasopimuksista 90 prosenttia on jo valmiina. Euroopan liigan tuoman lisäpaineen johdosta tarvitsemme vielä 3–4 pelaajaa, arvioi TPS:n toimitusjohtaja Jyrki Santala.
Eilen TPS:n kiekkopuolen puheenjohtaja Hannu Ansas allekirjoitti uuden kahden vuoden jatkosopimuksen päävalmentaja Hannu Jortikan kanssa. Valmennustiimissä jatkavat myös Kari Jalonen ja Hannu Virta.

TPS:n uusia pelaajia ovat jo julkisuudessa mainittujen Mikael Holmqvistin ja Kimmo Rintasen lisäksi Ruotsista kotiin palaavat takavuosien kansansuosikit Esa Keskinen ja Kari Harila.

– Joukkue alkaa olla kiinni. Ehkä 2–3 pelaajaa tarvitaan, pyörittelee päävalmentaja Hannu Jortikka, joka lentää tänään Hannu Ansaksen kanssa Marbellan aurinkoon lataamaan akkuja.

Varmoja lähtijöitä ei mestarijoukkueesta ole kuin kapteeni Mikko Eloranta. Molemmat maalivahdit ovat auki, sillä paljon riippuu Miikka Kiprusoffin San Jose-vastauksesta.

Ahola jatkanee
Palloseurassa

Pakistossa auki on yhä Peter Aholan sopimus, mutta näyttää siltä, että playoff-sankari jatkaa uraansa Turussa. Realismia on luonnollisesti se, että tähtipakki Aki Berg palaa NHL-kaukaloihin. Hyökkääjistä sopimuksetta ovat Tommi Miettinen ja Kalle Sahlstedt, joiden kanssa Santala jatkaa sopimusneuvotteluja.

Auki on myös fanien suosikkipelaajan Miika Elomon jatko. Hänellä on jäljellä vuosi Washingtonin sopimusta. Jatko Euroopassa riippuu paljon Washingtonin ratkaisuista.

Ruotsista saapuva 20-vuotias Holmqvist on 190-senttinen, vielä fyysisesti kehittymätön sentteri, jonka Anaheim varasi ensimmäisellä kierroksella vuonna 1997. Holmqvist ei ole ole saanut Ruotsissa mielestään riittävästi peliaikaa. Siirto Ruotsin sarjoissa ei ollut korkeiden karanteenien kannalta mahdollista, joten nuori tähti hakeutui Suomeen.

ERKKI LIESMÄKI

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: