LKS 20170515 Henrik Odegaard of Norway and Brayden Schenn of Canada during the IIHF 2017 Ice Hockey World Championships match between Norway and Canada in Paris, France, on May 15, 2017. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Norjan tehohyökkääjä Kanada-tappiosta: Kunnioitimme ehkä vähän liikaa

15.5.2017 - 21:52 Tagit:,

Kokenut hyökkääjä Patrick Thoresen kiitteli Norjan maalivahtia siitä, että Norja hävisi “vain” viidellä maalilla MM-jääkiekon pelinsä Kanadalle. Thoresen, 33, arveli, että Norjan puolivälierähaaveet haudannut tappio juontui osin liiasta kunnioituksesta Kanadaa kohtaan.

– Sen voi sanoa, että he olivat paljon parempia. Meillä oli ehkä vähän liikaa kunnioitusta, Thoresen mietti.
Norjan maalilla Henrik Haukeland torjui 43 kertaa, kun kanadalaisvahti Chad Johnson kirjasi vain kymmenen torjuntaa.

– Pelasimme lähinnä omassa päädyssä koko pelin. Meillä on heikkoa hyökkäystä, kun kestävyys ei riitä. Kun saamme kiekon, olemme väsyneitä, Thoresen murehti.

Norja päättää MM-pelinsä tiistaina Valko-Venäjää vastaan. Joukkueensa pistekärki (3+3) Thoresen on jatkopeleistä putoamisenkin jälkeen sitä mieltä, että turnaus oli Norjalta hyvä.

– Emme ole aiemmin ottaneet pisteitä kahdelta huippumaalta samassa turnauksessa. Puolustuksellisesti pelasimme mielestäni parhaan turnauksemme ikinä. Se on hyvä merkki, Tshekille ja Suomelle vasta jatkoajalla taipuneen Norjan tehomies päätti.

TS-STT-NTB

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: