LKS 20170409 - GLENDALE, AZ - APRIL 08: Mikko Koivu #9 of the Minnesota Wild awaits a face off against the Arizona Coyotes during the first period of the NHL game at Gila River Arena on April 8, 2017 in Glendale, Arizona. LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Christian Petersen

Minnesotan Koivu ja Granlund tehokkaina, Coloradon Rantanen iski maalin

3.11.2017 - 8:20 Tagit:, , ,

NHL:ssä Minnesotan tehokaksikko Mikko Koivu ja Mikael Granlund kerryttivät molemmat pistetilastojaan kahdella syöttöpisteellä yön pelissä. Vastassa ollut Montreal hävisi maalein 6–3.

Koivu ja Granlund olivat syöttämässä sekä Ryan Suterin toisen erän maalia että Jared Spurgeonin kolmannen erän ylivoimamaalia.

Suomalaiset takoivat tehoja myös ottelussa Coloradon ja Carolinan välillä. Coloradon Mikko Rantanen iski joukkueen voiton varmistaneen viidennen maalin. Ottelu päättyi luvuin 5–3. Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen puolestaan nappasivat syöttöpisteet. Teräväinen syötti Victor Raskin maalin, joka syntyi ennen kuin peliaikaa oli kulunut minuuttiakaan. Aho teki syöttöpisteensä myös ensimmäisessä erässä, kun hän tarjoili kiekon Elias Lindholmille.

STT

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: