Chicago Blackhawks v Minnesota Wild - Game Four

Minnesota kipusi tasoihin Chicagon kanssa

10.5.2014 - 8:44 Tagit:, , , ,

Minnesota Wild voitti Chicago Blackhawksin toisen kerran peräkkäin jääkiekkoliiga NHL:ssä ja tasoitti pudotuspelisarjan 2–2:een. Länsilohkon finaalipaikka heltiää neljällä voitolla.

Minnesotassa pelattu ottelu päättyi lukemiin 4–2. Mikko Koivu saalisti syöttöpisteen. Mikael Granlund ja Erik Haula jäivät ilman pisteitä. Granlund laukoi kohti maalia viidesti ja Haula kolme kertaa.
Minnesotan tehokkain pelaaja oli kanadalaispuolustaja Jared Spurgeon, joka teki maalin ja syötti toisen. Hänet valittiin myös pelin ykköstähdeksi.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran huomenna Chicagossa. Tähän asti kumpikaan joukkueista ei ole onnistunut voittamaan vieraissa.
Chicago voitti viime vuonna NHL:n mestaruuden, ja sitä on pidetty vahvana suosikkina myös tänä vuonna.

Brassard Penguinsin kiusana

New York Rangersin kavensi ottelusarjansa Pittsburgh Penguinsia vastaan 2–3:een vastaan hakemalla Pittsburghista 5–1-vierasvoiton ottelusarjan viidennessä ottelussa. Derick Brassard laukoi kaksi maalia ja syötti yhden.

Brassard ja hänen katjukaverinsa Mats Zuccarello ovat juhlineet koko kauden ajan Penguinsia vastaan. Yhdeksässä tämän kauden pelissä Pittsburghia vastaan Brassard on kerännyt viisi maalia ja kolme syöttöä, Zuccarello kolme maalia ja seitsemän syöttöä.

– Minulla ei ole vastausta, Brassard sanoi NHL:n kotisivuilla, kun häneltä kysyttiin selitystä menestykselleen Penguinsia vastaan.

– Me vain pelaamme. Emme aseta itsellemme paineita. Ja uskon, että sekin auttaa että olemme hyviä ystäviä kaukalon ulkopuolella. Kun pelaamme yhdessä, meillä ei ole paineita. Kaikki on positiivista, Brassard selvitti.

Rangers oli ottelusarjan neljässä ensimmäisessä ottelussa tehnyt vain viisi maalia, mutta kaksinkertaisti maalisaldonsa viidennessä pelissä.

– Keskiarvomme pudotuspeleissä taisi olla kaksi maalia ottelua kohti, eikä se riitä, Brassard sanoi.

– Maalivahtimme ei voi torjua kaikkea joka ilta. Tällainen ilta antaa paljon itseluottamusta hyökkääjillemme.

TS – STT

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: