LKS 20170605 PITTSBURGH, PA - MAY 31: Filip Forsberg #9 of the Nashville Predators falls to the ice as Olli Maatta #3 of the Pittsburgh Penguins defends during the first period in Game Two of the 2017 NHL Stanley Cup Final at PPG Paints Arena on May 31, 2017 in Pittsburgh, Pennsylvania. LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Gregory Shamus

Määtän Penguins lähtee voittamaan kaksinkamppailut

5.6.2017 - 22:45 Tagit:, ,

Pittsburgh Penguins johtaa NHL-jääkiekon Stanley Cup -finaalisarjaa voitoin 2–1 ja hakee kolmatta voittoa ensi yönä Nashville Predatorsia vastaan pelattavassa ottelussa.

Penguinsin puolustaja Olli Määttä totesi aamujäiden jälkeen, että heidän yli- ja alivoimansa täytyy ehdottomasti olla parempia kuin edellisessä ottelussa.

– Viime pelissä vastustaja sai ylivoimalla kaksi maalia ja me ei saatu yhtään. Se lähtee ihan kaksinkamppailuista. Ne pitää voittaa. Kaksinkamppailuja on joka puolella kaukaloa, ja se on iso asia, Määttä sanoi.

Määttä jatkoi, että pudotuspeleissä viidellä viittä vastaan on todella vähän maalipaikkoja, sillä kaikki joukkueet pelaavat tiukasti ja puolustavat hyvin.

– Ylivoimapaikoista pitää tehdä maali, ja alivoimapaikoissa pitää katsoa, ettei vastustaja tee, hän tiivisti ottelun luonteen.

Määttä ihastelee tunnelmaa

Nashvillen kotihallia on sanottu NHL:n äänekkäimmäksi, ja Määtästä paikka on vertaansa vailla.

– Tämä on erilainen paikka muihin verrattuna, mutta se on ihan älyttömän hauskaa. Uskomattoman hieno nähdä, minkälainen tunnelma täällä on ja minkälainen hype on jääkiekon ympärillä koko kaupungissa. Aivan älytöntä, hän ihasteli.

Nashvillen fanien kovaääninen kannatus hyödytä pelkästään kotijoukkuetta, sillä Määttä kertoi heidänkin saavan siitä lisää virtaa.

– Täällä on hauska pelata. Ja mieluummin sitä pelaa täydessä hallissa hirveässä hulinassa kuin tyhjässä hallissa.

STT–VARPU SIHVONEN

Kirjoittaja: TS Kiekko
Jaa: